Поиск по этому блогу

среда, 27 января 2010 г.

Sayın Firma TÜRKİYE!

Sayın Firma TÜRKİYE!

Takım "TURKMENBUSINESS" hoşgeldiniz ve teklifler yakın ve karşılıklı olarak yararlı işbirliği.
Biz mal, hizmet ve Türkmenistan piyasada markaların promosyon yardımcı.
İlk cümle:
Sizin şirket için sitemizi http://www.turkmenbusiness.info  adınızı özel bir sayfa oluşturabilirsiniz.
Bu sayfa üzerinde,, 2-3 fotoğraf, iletişim bilgileri (WEB, E-posta, Telefon), ve en önemlisi - Geri Bildirim Formu olabilir şirket logosu hakkında bilgi seçin.
Sitemize tüm ziyaretçiler, bizim katılımı olmadan doğrudan bu sayfadan e-posta gönderebilirsiniz!
Eğer bir blog ve RSS, onlara bir bağlantı kuracak var. Özel bir kod otomatik olarak bant RSS haberleri yayınlamak için gerçek zamanlı sağlayacaktır!
Tüm bilgiler, anne, dil üzerinde kurulacak. Ama sayfa üzerinde, bir çevirmen yükler. Böylece, herhangi bir ziyaretçi bilgileri kendi dillerinde belirlenen görebilirsiniz!
Bu hemen sonra, sizin logo ve İnternet pencere http://turkmenbusiness.tiu.ru hakkında kısa bilgi yükler.
Şirketiniz hakkında aynı zamanda bilgi de burada olacak:
http://turkmenbusiness24.blogspot.com 
http://ashgabat-turkmenbusiness.blogspot.com  
http://turkmenbusiness.blog.ru 

Tüm bu iş, sadece 100EUR çok değil mal olacak. Herhangi bir para biriminde 100 EUR oranında döviz kuru üzerinden ödeme yapabilirsiniz.
Biz peşin ödeme olmadan çalışma!
Eğer teklifi, daha sonra herhangi bir sizin için uygun (at ve sadece) tarafından ve burada kopya emin olun-posta order@turkmenbusiness.info  göndermek ilgilendi
Şirket logosu görüntü, 2-3 fotoğraflar hakkında bilgi ödeme garanti Ashgabat-turkmenistan@rambler.ru  mektubu size göndereceğiz (banka bilgileri) ve dosyaları ekleyin.
Senin mektubu aldıktan sonra, tüm iş üretmek ve bilgilendirmek. Size ödeme 3 gün içinde.
Gelecekte, isterseniz, normal posta, logo ve mal tedarik veya hüküm ve şartları (çalışma) için model sözleşme koşulları ile katalog, broşür, kırtasiye ve büro aksesuarları gönderin.
Ayrıca ile Türkmenistan topraklarında firmanızı temsil hizmetleri sağlamak için bir antlaşma sonucuna varabiliriz. Ayrıca sorumluluklarımızı belirli türleri ve ücret tutarı, bir hafta veya bir ay ile sözleşme modeli gerekir.
P.S. Uygun koşullar altında, biz ya da Türkmenistan, piyasa için bir İnternet sitesi oluşturabilirsiniz / YOUR-İSİM veya korumak adınız tip bir blog www.sizin-ADI düzeyi 3 www.sizin-NAME.turkmenbusiness.info veya www.turkmenbusiness.info ilgili bir site yapmak -TM.blogspot.com
Saygılarımızla,
Saygılarımla
"TURKMENBUSINESS"

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Если захотите оставить комментарии к нашим страницам и сообщениям, просим придерживаться Общечеловеческой морали. Мы все комментарии отслеживаем!